Twiga Travel Cars

Twiga Travel Cars B.V. maakt avontuurlijke reizen haalbaar, betaalbaar, betrouwbaar en bovendien veilig. Het bedrijf is specialist op het gebied van op maat gemaakte expeditie voertuigen. Als je op zoek bent naar het ideale expeditie voertuig voor jouw (off-road) droomreis, dan ben je in Ooij aan het juiste adres.

Sinds januari 2014 is het bedrijf gevestigd in Ooij, waar jaarlijks z’n 8 á 10 voertuigen worden geproduceerd. Inmiddels ben ik de directeur van dit bedrijf, waar voorheen mijn ouders mede-eigenaren waren. Het is een echt familiebedrijf.

Iedere dag zijn we ongeveer met 8 mensen bezig om de dromen van klanten te verwezenlijken, elke medewerker heeft zijn eigen vakgebied, waardoor we de kwaliteit van deze voertuigen hoog houden.

Bij NAW salarisadministratie + hrm B.V. zijn we zeer tevreden over de deskundigheid van onze contactpersoon. Wij hebben voornamelijk contact met Gerard van Essen, hij weet met een half woord, wat wij bedoelen. Dat leidt tot een vloeiende samenwerking met wederzijds vertrouwen.

Willem Thijssen, directeur

link naar website Twiga Travel Cars