Over NAW salarisadministratie + hrm

Onze medewerkers

Een goed doordacht salarisadministratie- en HRM-systeem is de sleutel tot gemotiveerde, goed functionerende werknemers. NAW salarisadministratie + hrm begeleidt en adviseert al tientallen jaren ondernemingen op het gebied van personeelsbeleid, arbeidsrecht en salarisadministratie.

Een samenwerking met ons staat garant voor een tijdige, correcte loonadministratie volgens de laatste ontwikkelingen rondom arbeidsrecht en de mogelijk van toepassing zijnde CAO. U bepaalt zelf in welke mate u zelfstandig de salarisadministratie voert. Naarmate uw zelfstandigheid groeit, nemen de tarieven af. Een efficiënte manier van samenwerken die geld en tijd bespaart. Tijd en geld die u kunt investeren om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

NAW salarisadministratie + hrm is een samenwerkingsverband van VWG (Nijmegen/Wijchen) en Meer! accountants + adviseurs (Arnhem).

Over Nmbrs® salaris- en HRM-software

Wij gebruiken geavanceerde salaris- en HRM-software van Nmbrs®. Deze gebruiksvriendelijke cloudoplossing biedt u, uw medewerkers of uw klanten 24/7 volledig inzicht in uw loonkosten, ziekteverzuim en verlofregistratie. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met diverse softwarepaketten.