Oplossingen voor uw HRM

Naast een actuele en correcte salarisadministratie ondersteunen wij u ook graag bij uw overige HR administratie. Wij maken hierbij optimaal gebruik van de nieuwste HR software van NMBRS. Door uw totale salaris- en HR administratie te bundelen in één softwaresysteem, voorkomt u dubbele invoer van gegevens en verwerkt u op efficiënte wijze uw totale personeelsadministratie. Daarnaast laten wij u graag zien hoe u uw HR administratie volledig kunt digitaliseren.

Hieronder treft u een greep uit de mogelijkheden, welke desgewenst per module zijn af te nemen.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie op maat.

Employee Self Service (ESS)

Met deze uitgebreide medewerker login (beschikbaar via browser of NMBRS app) geeft u uw medewerkers toegang tot Nmbrs®. Uw medewerker heeft via deze login toegang tot zijn of haar eigen personeelsdossier waaronder bijvoorbeeld:
• Loonstroken en jaaropgave;
• Mogelijkheid tot het indienen van verlofaanvragen en inzicht in verlofsaldo;
• Mogelijkheid tot het digitaal indienen van declaraties;
• Mogelijkheid tot het doorgeven van adreswijzigingen en wijzigingen in persoonlijke informatie;
• Inzicht in eigen documenten personeelsdossier;
• Inzicht in de door u ter beschikking gestelde bedrijfsdocumenten;
• Mogelijkheid tot het digitaal ondertekenen van bijvoorbeeld arbeidscontracten.

Contracten en overige bedrijfsdocumenten genereren

Het handmatig opstellen van documenten zoals arbeidscontracten is een tijdrovende en foutgevoelige klus. Met de document generator van NMBRS creëert u met één druk op de knop documenten waarbij standaard velden zoals NAW gegevens, contractdata en salarisgegevens automatisch worden gevuld vanuit de salarisadministratie.

Digitaal ondertekenen

Wilt u de papierstromen in uw organisatie verminderen? Laat uw documenten zoals bijvoorbeeld arbeidscontracten, contractverlengingen of studieovereenkomsten dan voortaan digitaal ondertekenen. NMBRS biedt een geavanceerde elektronische handtekening aan. Elk getekend document bevat altijd een zogenoemde ‘Audit File’ waarin vastgelegd wordt wie op welk moment getekend heeft door aan iedere handtekening een unieke code te koppelen. De geavanceerde elektronische handtekening zorgt op deze manier voor grotere betrouwbaarheid.

HR Workflows

Ieder bedrijf kent zijn eigen standaard processen, zoals de te ondernemen stappen bij een indiensttreding, uitdiensttreding, jubileum of het opstellen van een nieuw contract. Deze processen worden in het beste geval in een Excel overzicht of papieren checklist bijgehouden en afgevinkt.

Dit kan beter en efficiënter.

Met de HR Workflows van NMBRS kunt u uw interne bedrijfsprocessen vastleggen in een workflow. Voor ieder proces kan een workflow worden gebouwd, welke vervolgens onbeperkt aan iedere werknemer gekoppeld kan worden. Taken binnen de workflow kunnen op de gewenste dag worden toegewezen aan verschillende personen binnen uw organisatie. Na onze inrichting krijgt u desgewenst het beheer over de instellingen van deze workflows en kunt u deze optimaal laten werken voor uw bedrijfsprocessen.

Declaratiemodule

Elk bedrijf heeft ze wel, medewerkers die brandstof, diners, telefoonkosten en gereden kilometers voorschieten. Allerlei kosten die door de werknemer worden betaald en via bonnetjes worden gedeclareerd. Vaak worden deze kosten via het salaris uitbetaald, maar op de loonstrook is hiervan geen specificatie terug te vinden. Nmbrs maakt daar een einde aan met de Nmbrs® Declaratie module. De medewerker kan eenvoudig en snel onkosten en kilometers declareren via de persoonlijke werknemerslogin. Na goedkeuring van de manager (of via een zelf ingestelde workflow) komt de bon en toelichting terug op de interactieve loonstrook!

De Nmbrs® Declaratiemodule geeft medewerkers en werkgevers veel beter inzicht in één van de meest arbeidsintensieve processen van een salarisadministratie. Er zullen minder vragen komen van medewerkers en de salarisadministratie is minder tijd kwijt met het scannen en maken van de salarisstrook.

Verlofmodule

Het is vaak lastig om goed in beeld te krijgen wie wanneer vakantie of vrije dagen heeft binnen uw organisatie. U krijgt via een briefje, een telefoontje of per mail een verlofaanvraag van uw medewerker. Dingen raken zoek of worden vergeten.
Digitaliseer uw verlofadministratie met de Verlofmodule van NMBRS. Met deze module registreert u op een eenvoudige wijze het verlof van uw medewerkers. Uw medewerker kan zelf makkelijk verlof aanvragen en u kunt dit zelf goed- of afkeuren. Zo is er voor u en uw medewerkers altijd een duidelijk en actueel overzicht van de vrije dagen en vakanties binnen uw organisatie.

Verzuimregistratie

Krijg een handig en actueel overzicht in de verzuimcijfers van uw organisatie met de NMBRS verzuimregistratie. Houdt eenvoudig van iedere verzuimmelding bij wanneer er actie is vereist. Daarnaast koppelt NMBRS met diverse Arbodiensten en verzuimverzekeraars, waardoor uw verzuimmeldingen automatisch worden doorgegeven.   

Registratie externe werknemers

Registreer binnen Nmbrs® ook de werknemers die niet op de loonlijst staan, zoals bijvoorbeeld sollicitanten, vrijwilligers en ZZP-ers. Nmbrs® biedt de mogelijkheid om ook van deze externe werknemers een digitaal dossier te bewaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om handige overzichten te genereren van niet alleen de werknemers die op de loonlijst staan maar van álle werkzame personen binnen uw organisatie.

Integraties en koppelingen

Koppel Nmbrs® aan diverse softwarepakketten met betrekking tot boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Klik hier voor de softwarepakketten die wij kunnen koppelen.

Zo zijn wij trotse partner van Dyflexis Personeelsplanning. Interesse? Klik hier voor meer informatie.