Salarisadministratie voor bedrijven en instellingen

Wij verzorgen al tientallen jaren de salarisadministratie voor bedrijven en instellingen. De redenen om ervoor te kiezen uw salarisadministratie niet zelf te voeren zijn divers. Als u kiest voor een samenwerking met NAW bent u in ieder geval verzekerd van een tijdige, correcte salarisadministratie volgens de laatste ontwikkelingen rondom arbeidsrecht en de mogelijk van toepassing zijnde CAO. Zo bespaart u tijd die u kunt besteden aan hetgeen waar u goed in bent; het runnen van uw onderneming.

Salaris- en HRM-software van Nmbrs®

Voor uw salarisadministratie maken wij gebruik van de geavanceerde online salaris- en HRM-software van Nmbrs®. Deze gebruikersvriendelijke cloudoplossing biedt u en uw medewerkers 24/7 volledig inzicht in, onder andere, uw loonkosten, ziekteverzuim en verlofregistratie. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met diverse softwarepakketten.

Keuze uit verschillende servicelevels

Afhankelijk van uw wensen houdt u de salarisadministratie geheel in eigen beheer óf besteedt u de salarisadministratie volledig aan ons uit. Naarmate uw zelfstandigheid toeneemt kunt u desgewenst overstappen naar een ander servicelevel en nemen de tarieven af. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek hieronder de mogelijkheden!

Zelf doenSamen doenLaten doen‘Nog meer’
laten doen
Onderhoud software
Onderhoud wet- en regelgeving
Helpdesk
Mutaties via internetformulieren
Mutaties zelf invoeren
Controle mutaties/verwerking
Halfjaarlijkse controle
Verloningsproces door NAW
Aangifte loonheffing door NAW
Gebruikerskosten
Alle HRM-functionaliteiten
Alle salarisfunctionaliteiten

Zelf doen

Zelfstandig gebruik van onze online software

8,98 per maand*
  • per maand*

Samen doen

Houdt zelf de controle met begeleiding van NAW. Inclusief gratis training

11,25 per maand*
  • meest gekozen

Laten doen

Volledige service, geen zorgen en optimale kwaliteit. Lever de mutaties aan via de gebruikersvriendelijke webformulieren van Nmbrs!

13,48 per maand*
  • per maand*

‘Nog meer’ laten doen

Volledige service, geen zorgen en optimale kwaliteit. Lever de mutaties aan per mail of post, op de manier die bij u past!

16,38 per maand*
  • per maand*

*Prijsvoorbeeld bij 10 loonstroken per maand