Saietta Europe

Saietta Europe B.V., gevestigd in Apeldoorn, bestaat sinds 1981 en maakt sinds november 2021 onderdeel uit van de Saietta Groep, een gevestigd Engineering bedrijf in Oxfordshire (Verenigd Koninkrijk). Daarvoor was het bedrijf een dochteronderneming van een Chinese firma.

Ons bedrijf ontwikkelt elektrische aandrijflijntechnologie voor zware, middelzware en lichte toepassingen in de automobielsector. Je moet hierbij denken aan stadsbussen en stadsdistributievoertuigen. Daarnaast houden we ons bezig met het refitten van dieselbussen naar schone, elektrische varianten.

Ons bedrijf kent zo’n 45 personeelsleden waarvoor NAW salarisadministratie + hrm B.V. de salarisadministratie verzorgt. Sinds kort is dit uitgebreid met de HR-module van het salarispakket Visma Nmbrs. Wij hebben hiertoe contact met Debby Vermeulen, Leo Appelboom en sinds kort Marianne van der Meijde.

Als bedrijf geloven wij dat elektrisch rijden de toekomst is. Ons doel is om de meest efficiënte elektrische aandrijfoplossing te ontwikkelen. Dit moet de impact op het milieu en natuurlijke grondstoffen minimaliseren, de kwaliteit van leven in stedelijke gebieden verbeteren en daarnaast economisch een aantrekkelijk alternatief zijn.

Susan Bosman (Finance Manager) en Demi Beute (HR Officer)

link naar website Saietta Europe