Best Living

NAW salarisadministratie en hrm betekent voor Best Living NVM makelaars en financieel adviseurs deskundige ondersteuning bij personeelszaken en salarisverwerking. En dit alles binnen een prettige sfeer waarbij het snel reageren en oppakken en oplossen van zaken als waardevol wordt ervaren.

Ons bedrijf bestaat sinds 1968 en is met vestigingen in Brummen, Dieren en Eerbeek sterk vertegenwoordigd in het prachtige woon- en werkgebied langs de Zuidoost Veluwezoom, IJsselvallei en West Achterhoek. Best Living biedt u een totaaladvies op het gebied van optimaal woonplezier. Het advies sluit op elkaar aan en zorgt voor het beste resultaat. Het persoonlijke contact en de frisse en innovatieve aanpak vindt u terug in onze full-service. Dit bespaart u veel tijd en werk. Als klant staat รบ centraal. Best Living… want wij werken voor u!

Bij ons bedrijf werken makelaars, hypotheekadviseurs en assurantieadviseurs. Hierdoor kunnen wij u een uniek en passend advies op maat geven bij alle facetten rondom woning aankoop en verzekeringen. Tevens is Best Living gecertificeerd als NRVT taxateur en ingeschreven in het NRVT register. Onze taxateurs zijn tevens bevoegd om bedrijfsmatig vastgoed te taxeren.

Eigenaren van ons bedrijf zijn Kees Beltman en Bas Kamphuis. Samen met mij vormen zij het Management team. Tot 2019 was ik mede eigenaar en sindsdien ben ik werkzaam als Algemeen Directeur en Makelaar.

Ons bedrijf kent momenteel 25 personeelsleden waarvoor NAW salarisadministratie + hrm B.V. de salarisadministratie verzorgt. Contactpersoon voor ons bedrijf is Marianne van der Meijde waarbij de samenwerking naar uiterste tevredenheid verloopt.

Edith Nooteboom (Algemeen Directeur en Makelaar)

link naar website Best Living